Anmälan öppen till årets mest utvecklande kurs

Anmälan öppen till årets mest utvecklande kurs

7 jul, 2020
Skrivet av: Linda Carolina Svensson ADMIN
Kategorier: Skola & Utbildning, För Filmare, Filmarbetare i Dalarna, Filmpedagogik

I höst kan du gå kursen: Att leda kreativa lärandeprocesser som innehåller övningar och modeller som hjälper dig att designa upplägg för en filmkurs med flexibilitet. I kursen lär du dig att forma lärandeupplevelser utifrån deltagares behov, glädje och nyfikenhet. Förstå och leda grupper och låta individer komma till tals. Fortbildningen ska resultera i att du växer som handledare och människa, blir tryggare i osäkra situationer och utökar ditt pedagogiska perspektiv från lärare till handledare. 

Kursledarna är Åsa Norell och Roger Sjögren, Roger var med och grundade Hyper Island och Åsa jobbade över 10 år på Hyper Island. Idag jobbar de i nätverket The Collaboration Lab och designar och handleder lärandeupplevelser för ledare, grupper och individer.

Kursen är gratis men anmälan är bindande. Deltagaren står själv för rese- och boendekostnader. Kursen bygger på digitala och fysiska träffar under hösten 2020 samt våren 2021. Mellan kurstillfällena sker bland annat coach-cirklar och egna uppdrag för att omsätta lärandet i praktiken. 


Innan du anmäler dig till kursen vänligen kontrollera att du kan delta alla kursdatum, som du hittar här.

Har du frågor om kursen? vänligen kontakta Linda Svensson, filmkonsulent barn & unga, linda.svensson@filmidalarna.se

Anmäl dig här: https://forms.gle/op5Li62G42qg3S1U7