Bilden visar en sittande förväntansfull publik i en biosalong.

Vill du bli Film i Dalarnas representant på Tempo Meet-up 2021?

11 dec, 2020
Skrivet av: Diana Walve ADMIN
Kategorier: Filmfestival, Talang

Skynda ansök. Deadline 15 januari! Tempo Meet Up är ett talangprogram som vänder sig till filmare som är på väg in i branschen. 

Tempo Meet Up erbjuder speed dating, master classes, filmvisningar, möten med den svenska dokumentärbranschen samt samtal i grupp om egna projekt i ett skräddarsytt program som äger rum under Tempo Dokumentärfestival i Stockholm i mars.

Tempo Meet-Up är ett utmärkt tillfälle för oetablerade filmare att effektivt knyta nya, professionella kontakter. Förutom innehåll från talangprogrammets ordinarie utbud så får du som deltagare branschackreditering till Tempo och kan gå gratis på nästan allt under festivalen.

Du som söker ska bo eller vara verksam till Dalarna, Du ska även ha producerat eller regisserat minst en kortdokumentär.

Meetup-programmet är gratis för de deltagare som antas. Tempo Dokumentärfestival bjuder på ackreditering som gäller för hela festivalen. Kostnader för mat står deltagaren själv för. Den ackreditering du får gäller hela festivalperioden 8-14 mars. Meet-upen genomförs 9-11 mars på plats i Stockholm.


Tempo Meet-Up arrangeras med stöd av Svenska Filminstitutets – Talangutveckling i hela landet, i samarbete med Film i Dalarna, Film i Öst, Film Stockholm, Film Västernorrland, Kultur i Halland – Film, Filmregion Sydost och FilmCloud/Förvaltningen för kulturutveckling. 

Tempo Dokumentärfestival är Sveriges största festival för dokumentära uttryck.


Skicka ansökan, med en kort motivering varför just du vill delta samt en länk till en tidigare film, senast 15 januari till Diana Walve