Vi välkomnar vår nya talangutvecklare och kommunikationsansvarig!

Vi välkomnar vår nya talangutvecklare och kommunikationsansvarig!

6 feb, 2018
Skrivet av: Diana Walve ADMIN
Kategorier: Film i Dalarna, För Filmare

VEM ÄR DU OCH VAD KOMMER DU ATT GÖRA PÅ FILM I DALARNA?

Jag heter Diana Andersson Walve och kommer närmast från Högskolan Dalarna där jag bland annat har arbetat som manushandledare, praktiksamordnare, program- och kursansvarig i manusprogrammet för Film & TV. 

Jag har tidigare i mitt liv även arbetat som frilansande manusförfattare, dramaturg och informatör. På Film i Dalarna kommer jag i första hand arbeta med talang- och växthusutveckling samt med kommunikation. Växthusutveckling är vårt kortfilms- och utvecklingsstöd där vi hjälper oetablerade filmare. Växthusstödet kan vara både teknisk och ekonomiskt stöd samt coachning i dramaturgi och berättande. 

Jag kommer även finnas som resurs för film och skrivartalanger i alla åldrar som behöver stöd och utveckling från idé till manus. 

Om du vill söka växthusstöd går du in på www.filmidalarna.se och gör din ansökan.

Kontakta mig på diana.walve@filmidalarna.se