poster på skrivmaskin och dator samt texten writers gym "5 tillfällen online gratis"

Träna dina skrivmuskler med Zara Waldebäck!

13 jun, 2023
Skrivet av: Diana Walve ADMIN
Kategorier: För Filmare

Fem tillfällen. Online. Gratis.

I höst 2023, bjuder filmregionerna i hela Sverige in till Writers Gym, en serie fristående digitala skrivarworkshops med den meriterade manusförfattaren och story coachen Zara Waldebäck (“Sameblod”, “Aniara”).

Writers Gym är för dig som skriver eller vill skriva. För dig som har slutat och vill komma igång igen. För dig som skrivit mycket och vill fördjupa dig.

Zara hjälper dig skapa en mångfald av nytt material genom lekfulla, kravlösa, spännande skrivövningar. Bygg upp dina kreativa muskler och uppmuntra ditt flow med enkla regelbundna online-pass som ger dig energi, självförtroende och kreativt mod. 

Genom att utforska dramatiska möjligheter och testa snabba smarta skrivtips, håller du glöden och glädjen vid liv i ditt skrivande. 

Kom som du är, det är gratis och öppet för alla!

Anmäl dig här.

Tider:
11 september,
25 september,
16 oktober,
6 november
27 november 

Alltid kl. 19-20.

Plattform: Zoom (du får länken automatiskt när du anmäler dig)

Du kan delta enstaka eller alla gånger, precis som du vill.


Om Zara Waldebäck

Zara har över 30 års erfarenhet som dramaturg, filmpedagog och story coach. Hon har skrivit två böcker: The Creative Screenwriter och Writing for the Screen.

Zara har varit verksam i Storbritannien med UK Film Council, First Film Foundation och British Screen. Hon har skapat en Masters i Creative Screenwriting på London College of Music and Media och är en av huvudlärarna på Alma Manusutbildning.

Hon har samarbetat med många filmregioner och program, inklusive Pure Fiction, The Hub, Film Nordic och BoostHbg. Som dramaturg har hon bidragit till långfilmer som Sameblod, Aniara och Unga Sophie Bell.

Zara fokuserar numera på att hjälpa författare förstå, hantera och lita på den kreativa processen.