Teknikutlåning fortsatt stängd

Teknikutlåning fortsatt stängd

30 sep, 2020
Skrivet av: Tobias Ingels ADMIN
Kategorier:

Teknikutlåningen är stängd på obestämd framtid. Vi styrs av regionen och deras hållning till epidemin som i sin tur lyssnare på FOL hälsomyndigheterna. Våra nya direktiv som kom denna vecka är mötesrestriktioner fram till sista december där teknikutlåning ingår. Detta drabbar många filmare inkluderat dig som läser detta. Vi får mejl om önskan av undantag flera gånger i veckan men undanber sådana då vi alla i grund och botten vet varför och att vi har ett gemensamt ansvar i frågan. När vi tar beslutet att öppna upp teknikutlåningen igen så kommer det gälla för alla och fram till dess sker inga undantag.
Det som pågår nu är att vi håller på att titta huruvida andra regioner-högskolor som har restriktioner har eller inte har öppnat upp och i så fall hur de löst frågan om smittspridning utan att lägga ett ansvar på filmaren gällande desinfektering osv.
Jag beklagar att epidemin som nu är en pandemi satt käppar i hjulet för dig, ditt team och resterande samhället. Om vi kan hitta en lösning på hur vi kan hantera teknikutlåningen utan att sprida covid-19 så kommer vi att gå ut med det på våra sociala medier samt på vår webbsida.

Jag hoppas ni förstår.

Mvh
Tobias Ingels
Teknikansvarig
Film i Dalarna