ANSÖK NU TILL TALANGDAGARNA på Fårö

ANSÖK NU TILL TALANGDAGARNA på Fårö

16 apr, 2024
Skrivet av: Diana Walve ADMIN
Kategorier: För Filmare, Talang

Utlysning - Bergmanveckans talangdagar 26/6-30/6- 2024

Sök till en plats för utveckling och kreativa möten i en unik filmhistorisk miljö.

Deltagare på Bergmanveckans talangdagar erbjuds utvalda delar av Bergmanveckans program, exklusiva möten med Bergmanveckans gäster, nätverkande, erfarenhetsutbyte och kreativa övningar i Fårös filmiska landskap. Välkomna till en innehållsrik och spännande vecka på Fårö!


Foto från 2023, Film på Gotland

Talangerna bor på Sudersand i fembäddsstugor med självhushåll, ett stenkast från en av Fårös vackraste stränder. Blir du antagen ingår logi, en enklare måltid, hyrcykel, medlemskap i festivalen, biljetter till arrangemang som ingår i talangdagarnas program samt lokala transporter. Egna sänglinnen och handdukar tas med eller hyrs på egen bekostnad. Städning av stugorna görs av deltagarna inför avresan.

Film på Gotland ordnar transport från Visby till Fårö. Anländer talangen andra tider får talangen själv ta sig till Fårö. Programmet avslutas på fredag kväll. Städning, utcheckning och hemfärd sker på lördag morgon.

Mer information om talangdagarna

Ansök om att få delta till diana.walve@filmidalarna.se senast den 5 maj.
Skicka med filmografi/CV och skriv kort varför du vill åka. OBS du måste vara skriven i Dalarna.

Bergmanveckans talangdagar på Fårö arrangeras av Film på Gotland, Svenska Filminstitutet, Filmregionerna  (där Film i Dalarna är medlemmar) och Bergmancenter.