Filmkamera i svartvit

Jobbsökarfunktion

24 aug, 2022
Skrivet av: Diana Walve ADMIN
Kategorier: Samproduktion, Filmarbetare i Dalarna

Film i Dalarna har skapat en funktion på vår hemsida så att filmproduktioner som kommer till länet kan finna lokala filmarbetare för anställning. Som filmarbetare kan du med några klick uppdatera din profil på vår hemsida för att vara sökbar.


Bakgrund
Film i Dalarna har fått ett utökat uppdrag att samproducera långfilm och tv-serier, med villkoret att produktionen filmar i länet och anställer lokala filmarbetare.  

Vad måste jag göra?
Om du vill vara tillgänglig för de som letar personal: logga in på din profil (eller skapa en profil om du inte redan har en) och fyll sedan i fliken Yrkesverksam. Där finns också mer information om funktionen. Under fliken yrkesverksam kan du, om du vill, även kryssa i att du söker assistent-yrken som inte kräver lång erfarenhet. Ett bra sätt för dig som vill komma in i branschen! Passa också på att uppdatera din filmografi, eftersom det är genom den som sökfunktionen hittar filmarbetare när man söker filmarbetare efter specifika yrken. Om du sedan tidigare har en inlagd filmografi, så kan du använda en ny importfunktion på filmografisidan, om du vill koppla din filmer till den nya jobbsökarfunktionen.

Glöm inte att uppdatera fliken "sekretess" så att åtminstone inloggade kan se din profil, om du vill vara tillgänglig för att få eventuella framtida jobberbjudande.

Funktionen med "Yrkesverksam" är ny. Mejla gärna Mattias om något är otydligt eller inte fungerar.

Hälsningar Film i Dalarna