Nu är det dags att anmäla sitt lag till NOOMARATON!

Nu är det dags att anmäla sitt lag till NOOMARATON!

13 aug, 2020
Skrivet av: Linda Carolina Svensson ADMIN
Kategorier: För Filmare, Filmarbetare i Dalarna

Hej, nu är det dags att anmäla ditt lag inför NOOMARATON 2020!


Datum: 
Start: lördagen den 5 september kl. 09.00

Slut: söndag den 6 september kl. 09.00
Sista dag för anmälan av ditt lag är onsdagen den 2 September.

Premisser: 
Du har 24 timmar på dig att göra en film på max 5 minuter med en till fyra kompisar! Filmen görs utifrån givna förutsättningar (tre platser, tre föremål, ett tema) som offentliggörs vid starten. Valet av teknik och genre är helt valfritt. Förutsättningarna är hemliga fram till starten för att ge alla deltagande lag samma utgångsläge. Vinnarna åker till Stockholm för att tävla mot Sveriges övriga län i en riksfinal.


Du anmäler ditt intresse till oss via mejladress:
tobias.ingels@filmidalarna.se

Start: Lördagen den 5 september 2019 klockan 09.00. 
Film i Dalarna lägger ut de hemliga förutsättningarna på Facebook samt skickar ut ett mejl eller sms till varje tävlande lag. Förutsättningarna presenteras även samtidigt på Noomaratons webbsida: http://noomaraton.se/

Målgång och inlämning av tävlingsbidrag: Målgången sker på söndagsmorgonen klockan 09.00 då man lämnar in sina bidrag genom att ladda upp dem på YouTube eller Vimeo. Regional visning: Visning och presentation av vinnare
Filmerna kommer att läggas upp på Film i Dalarnas hemsida och Facebook den 10 september. Inför visningen utser en jury de två bidragen som kvalificerats till riksfinalen i Stockholm.

Riksfinal: Riksfinal
Riksfinalen sker i år digitalt den 3 Oktober. Detta p.g.a. covid-19 och att vi följer folkhälsomyndighternas rekommendationer. Finalisterna består av två filmer från varje deltagande region/län. En riksjury utser årets bästa Noomaratonfilm som belönas med diplom, plakett och ett presentkort värt 10.000:- hos Scandinavian Photo.

Regler
Reglerna för NOOMARATON är desamma i alla deltagande regioner/län. Läs mer här:www.noomaraton.se/tavlingsregler

Dalarnas kontaktperson: Tobias Ingels
e-post: Tobias.ingels@filmidalarna.se