filmklappa med texten documentery

Ansök till talangdagarna på Tempo dokumentärfestival

14 dec, 2022
Skrivet av: Diana Walve ADMIN
Kategorier: Dokumentär, Filmarbetare i Dalarna, Talang

Vill du träffa dokumentärbranschen på Tempo Meet Up 2023?

Tempo Meet up, som pågår mellan 6 till 9 mars, är en mötesplats och ett talangprogram för oetablerade dokumentärfilmare!

Tempo Meet Up erbjuder bland annat inspiration, speed dating, master classes, filmvisningar, möten med den svenska dokumentärfilmbranschen samt samtal i grupp om egna projekt i ett skräddarsytt program under Tempo Dokumentärfestival.

Med Tempo Meet Up vill vi stärka oetablerade dokumentärfilmare som verkar över hela Sverige. Vi samlar talanger med olika bakgrund och ger dem en unik chans till kontakt med den etablerade branschen. Vi ger deltagare en möjlighet att utveckla sina projekt tillsammans med andra i samma situation. 

Tempo Meet up-talangprogram är gratis för den deltagare som antas. Tempo Dokumentärfestival bjuder på ackreditering som gäller för hela festivalen. Kostnader för mat står deltagaren själv för. Den ackreditering du får gäller hela festivalperioden 6-12 mars. Tempo Meet Up genomförs den 6-9 mars 2023 i Stockholm.

Du som söker ska bo och vara verksam i Dalarnas län och ha gjort minst en kortdokumentär.

Skicka ansökan via mejl senast den 16/1 2023, med en kort motivering varför du vill delta samt en länk till en film du gjort.

Kontaktperson:

Diana Andersson Walve
Filmkonsulent för talangutveckling
Telefon: 0721-42 61 63

.................................


Tempo Meet Up arrangeras med stöd av Svenska Filminstitutets Talangutveckling i hela landet, i samarbete med Film Stockholm, Boost Hbg, Film i Dalarna, Film i Öst, Film Stockholm AB, Kultur i Halland – Film, Filmregion Sydost, Förvaltningen för kulturutveckling/FilmCloud, Region Västmanland, Region Uppsala och Region Gävleborg.