Ansök senast 5 maj till Bergmanveckans talangdagar 2023

Ansök senast 5 maj till Bergmanveckans talangdagar 2023

19 apr, 2023
Skrivet av: Diana Walve ADMIN
Kategorier: För Filmare, Talang

Bergmanveckans talangdagar är en mötesplats för nya filmare från hela landet. Här erbjuds en Dalafilmare ett axplock ur Bergmanveckans program, exklusiva möten med några av Bergmanveckans gäster, tid för samvaro och erfarenhetsutbyte samt skapande övningar i Fårös fantastiska landskap. 

Talangerna bor på Sudersand i fembäddsstugor med självhushåll.Programmet avslutas på fredag kväll. Utcheckning och hemfärd sker på lördag morgon. Resor till och från Gotland sker i samråd med Diana Walve.


Är du som filmskapare intresserad av att komma till Bergmans Fårö och delta i talangprogrammet? Skriv en motivering varför just du vill åka.

Mejla detta till diana.walve@filmidalarna.se senast den 5 maj. Märk mejlet FÅRÖ 2023.

Bifoga gärna en länk med arbetsprov på tidigare produktioner som kan vara en kortdokumentär eller manusarbeten eller kort eller lång spelfilm. 

Hoppas att vi ses i sommar!


Sedan 2009 har Film på Gotland, Filmregionerna och Bergmancenter arrangerat Bergmanveckans talangdagar parallellt med Bergmanveckan på Fårö. Talangdagarna är en arena för talangutveckling med ambitionen att skapa en kreativ mötesplats för filmare som kommit en bit på väg.