Johannes Fast
Walkabout (arbetstitel)

Synopsis

Rese baserad dokumentärserie på 12 avsnitt om 20 minuter vardera. Dokumentär möter resereportage. En äventyrsresa längs den Kanadensiska västkusten i en unik båt med fokus på historia, kultur och klimat. I varje avsnitt utforskar jag en ny destination, dess historia, kultur, klimat, unika individer som lever på udda och speciella sätt och lokala klimatorganisationer och deras jobb för en bättre värld. Genom min resa längs den Kanadensiska västkusten så utforskar jag olika samhällen, aktiviteter och lokala klimatprojekt. Genom att visa upp hur lokala initiativ kan göra en positiv skillnad i kampen mot klimatförändringar hoppas jag kunna inspirera tittarna att ta del i förändringen, samtidigt som jag utforskar och presenterar mer hållbara och lokala sätt att resa på. Jag kommer att intervjua forskare, aktivister och invånare för att förstå deras perspektiv och hur de arbetar för en mer hållbar framtid. Min resa kommer att ta mig till platser...

Rese baserad dokumentärserie på 12 avsnitt om 20 minuter vardera.

Dokumentär möter resereportage. En äventyrsresa längs den Kanadensiska västkusten i en unik båt med fokus på historia, kultur och klimat. I varje avsnitt utforskar jag en ny destination, dess historia, kultur, klimat, unika individer som lever på udda och speciella sätt och lokala klimatorganisationer och deras jobb för en bättre värld.

Genom min resa längs den Kanadensiska västkusten så utforskar jag olika samhällen, aktiviteter och lokala klimatprojekt. Genom att visa upp hur lokala initiativ kan göra en positiv skillnad i kampen mot klimatförändringar hoppas jag kunna inspirera tittarna att ta del i förändringen, samtidigt som jag utforskar och presenterar mer hållbara och lokala sätt att resa på. Jag kommer att intervjua forskare, aktivister och invånare för att förstå deras perspektiv och hur de arbetar för en mer hållbar framtid. Min resa kommer att ta mig till platser med olika klimatförhållanden och unika kulturella arv. Målet med serien är att sprida medvetenhet och positiv handling för klimatåterställning och belysa ofta översedda platser som resmål för att främja lokal ekonomi och en unik form av resande.

Läs hela synopsis Dölj hela synopsis

Bilder & Filmer

Projektinfo

#PR-02134

Projektmedlemmar

Medverkande