Jerker Eriksson
Sparka (på den man ligger med)

Synopsis

Sent en kväll blir den sexarbetande Katta svårt misshandlad av en sexköpare när han inser att hon vet vem hans fru, Fredrika, är. Kattas vänner, blandmissbrukarna Tobbe och Pertti, hittar henne och kör henne till sjukhus. Omtöcknad ber hon dem att diskret ta reda på var han bor så att hon senare kan hitta Fredrika. De lovar! Ordet ‘diskret’ är en detalj som glöms längs vägen. De hittar torskens hus, krossar fönstret och ger sig på honom. Torsken, som heter Morgan, rycker åt sig en eldgaffel och motar in dem i ett hörn. Med ett triumfatoriskt leende höjer han eldgaffeln men avbryts av sin fru Fredrika som, med sonen Aron på armen, kommer in och frågar vad som händer. När Tobbe och Pertti osammanhängande berättar om misshandeln blir Morgan blek och jagar ut dem. Katta kommer ut från sjukhuset och söker upp Fredrika för att berätta vad hennes man gjort. Fredrika ber förnärmat Katta att städa upp i sitt eget liv istället för att komma med falska...

Sent en kväll blir den sexarbetande Katta svårt misshandlad av en sexköpare när han inser att hon vet vem hans fru, Fredrika, är. Kattas vänner, blandmissbrukarna Tobbe och Pertti, hittar henne och kör henne till sjukhus. Omtöcknad ber hon dem att diskret ta reda på var han bor så att hon senare kan hitta Fredrika. De lovar!

Ordet ‘diskret’ är en detalj som glöms längs vägen. De hittar torskens hus, krossar fönstret och ger sig på honom. Torsken, som heter Morgan, rycker åt sig en eldgaffel och motar in dem i ett hörn. Med ett triumfatoriskt leende höjer han eldgaffeln men avbryts av sin fru Fredrika som, med sonen Aron på armen, kommer in och frågar vad som händer. När Tobbe och Pertti osammanhängande berättar om misshandeln blir Morgan blek och jagar ut dem.

Katta kommer ut från sjukhuset och söker upp Fredrika för att berätta vad hennes man gjort. Fredrika ber förnärmat Katta att städa upp i sitt eget liv istället för att komma med falska anklagelser mot dem som lyckats lite bättre. Katta svarar sårat att Fredrika borde ta en titt i Morgans bil, att han där ristar ett streck för varje sexpartner och att han har kondomer gömda i en av skåpets balkar. Hon ger Fredrika sitt telefonnummer och går därifrån.

Morgan, som gömd bevakat mötet, ser en chans att göra sig kvitt hotet mot sin värld, Katta, Tobbe och Pertti, en gång för alla. Han prejar dem av vägen i ett skogsparti och går till attack men Katta lyckas göra Morgans bil obrukbar medan han jagar efter Tobbe och Pertti. Slutligen lyckas de komma iväg och lämna en ursinnig Morgan kvar.

Fredrika hittar strecken och kondomerna i Morgans bil. Hon messar Katta om att träffas i tron att Morgan inte vet om det. Han smygläser messet och passar på att dela Fredrikas platsinformation med sig själv.

Morgan kidnappar sin egen son, söver honom och lägger honom i skåpet på sin bil för att ha som påtryckningsmedel mot Fredrika. Offra Katta och rädda Aron. Han får med sig Katta och Fredrika till sin jaktstuga där han ska slå ihjäl hotet en gång för alla.

Tobbe och Pertti, som övervakat Katta via mobilerna, kommer fram till jaktstugan där de hittar Aron och räddar Katta i sista sekund. Tillsammans övermannar de Morgan.

Ett år senare gifter sig Katta och Fredrika. Morgan sitter i en källargång och säljer telefonsex.

Läs hela synopsis Dölj hela synopsis

Bilder & Filmer

Projektinfo

#PR-01809

Projektmedlemmar

Medverkande