Hanna Nygren
Soul Collector

Synopsis

~ En pojke möter döden och faller för henne. Medan han växer upp blir han allt mer desperat i sina försök att fortsätta träffa henne. ~ Det börjar med att han ser henne vid hans mormors dödsbädd. När Ty sedan spenderar flera år inlagd på sjukhus möter han Li då och då, och de blir nära vänner. När Ty som tonåring lämnar sjukhuset börjar han i stället söka sig till olycksplatser för att möta henne igen. När han är 18 år ser han på medan en full man blir påkörd av ett tåg. Senare bevittnar han en kvinnas självmord, och han börjar söka sig till självmordsbenägna personer. Efter att tillsynes drivit tre personer till ett gemensamt självmord, begår han sitt första riktiga mord vid 25 års ålder. Li är förtvivlad över vad han gör, men han bryr sig inte så länge hon är där. Han börjar ta folks liv oftare och oftare, och det blir svårare att låta bli när han är ensam med någon. Tillslut tar han livet av hela grannfamiljen, och Li övertalar hono...

~ En pojke möter döden och faller för henne. Medan han växer upp blir han allt mer desperat i sina försök att fortsätta träffa henne. ~

Det börjar med att han ser henne vid hans mormors dödsbädd. När Ty sedan spenderar flera år inlagd på sjukhus möter han Li då och då, och de blir nära vänner.

När Ty som tonåring lämnar sjukhuset börjar han i stället söka sig till olycksplatser för att möta henne igen.

När han är 18 år ser han på medan en full man blir påkörd av ett tåg. Senare bevittnar han en kvinnas självmord, och han börjar söka sig till självmordsbenägna personer.

Efter att tillsynes drivit tre personer till ett gemensamt självmord, begår han sitt första riktiga mord vid 25 års ålder. Li är förtvivlad över vad han gör, men han bryr sig inte så länge hon är där. Han börjar ta folks liv oftare och oftare, och det blir svårare att låta bli när han är ensam med någon.

Tillslut tar han livet av hela grannfamiljen, och Li övertalar honom om att göra slut på det hela genom att ta sitt eget liv. Hon behåller sedan hans själ i ett halsband, så att de kan vara tillsammans för alltid.

Läs hela synopsis Dölj hela synopsis

Bilder & Filmer

Projektinfo

#PR-01556

Projektmedlemmar

Medverkande

Handläggare