Filip Slotte
Ett Löst Odjur

Synopsis

Handlingen tar plats under en sen kväll då ELLIOT och ZION, två manliga strippor i behov av en extra inkomst, åker ut i deras trånga och slitna bil till en lyxig villa mitt ute i skogen, på uppdrag att underhålla ett par förmögna medelålders kvinnor. Vår ingång till historien är via Elliot som i tystnad brottas med smärtan av sin förlorade kärlek. Hans vän Zion väntar tålmodigt men kan till slut inte hålla sig. Zion når ut till sin vän, men Elliot väljer instinktivt att dra draperiet över sina sanna känslor och nekar hjälpen han erbjuds. Inne i den nyrenoverade villan mitt i ett kusligt skogsområde, brottas LENA med liknande känslor då även hon går igenom en tuff separation från sin man och livspartner ULF. Hennes väninna MAGGAN, har länge planerat denna kväll i smyg med hoppet om att muntra upp Lena samt påminna henne om deras fria och ungdomliga tid tillsammans. Vilket verkar vara något de båda är...

Handlingen tar plats under en sen kväll då ELLIOT och ZION, två manliga strippor i behov av en extra inkomst, åker ut i deras trånga och slitna bil till en lyxig villa mitt ute i skogen, på uppdrag att underhålla ett par förmögna medelålders kvinnor.

Vår ingång till historien är via Elliot som i tystnad brottas med smärtan av sin förlorade kärlek. Hans vän Zion väntar tålmodigt men kan till slut inte hålla sig. Zion når ut till sin vän, men Elliot väljer instinktivt att dra draperiet över sina sanna känslor och nekar hjälpen han erbjuds.

Inne i den nyrenoverade villan mitt i ett kusligt skogsområde, brottas LENA med liknande känslor då även hon går igenom en tuff separation från sin man och livspartner ULF. Hennes väninna MAGGAN, har länge planerat denna kväll i smyg med hoppet om att muntra upp Lena samt påminna henne om deras fria och ungdomliga tid tillsammans. Vilket verkar vara något de båda är i behov av.

Här kliver Elliot och Zion in, på uppdrag att erbjuda kvinnorna en oförglömlig natt. Problemet är att Lenas förkrossade man Ulf, till allas förvåning gömmer sig i smyg på övervåningen. Ulf är inte lika villig att släppa taget om sitt livs kärlek Lena, vilket får kvällen att ställas på sin spets, för alla inblandade.

Läs hela synopsis Dölj hela synopsis

Bilder & Filmer

Projektinfo

#PR-02075

Projektmedlemmar

Medverkande