Filip Slotte
Ett Löst Odjur

Synopsis

Handlingen tar plats under en sen kväll veckan innan julafton då ELLIOT och ZION, två manliga strippor i behov av en extra inkomst, åker ut i deras trånga och slitna bil till en lyxig villa mitt ute i skogen, på uppdrag att underhålla ett gäng förmögna medelålders kvinnor. Vår ingång till historien är via Elliot som brottas med tanken att behöva släppa taget om ett långvarigt förhållande. Hans vän Zion väntar tålmodigt men kan till slut inte hålla sig. Han når ut till honom men Elliot verkar inte intresserad av Zions visdomsord och nekar hjälpen han erbjuds. Inne i den nyrenoverade villan mitt i ett kusligt skogsområde brottas LENA med liknande känslor då även hon går igenom en tuff separation från sin man och livspartner ULF. Hennes väninnor MAGGAN och JOSEPHINE har länge planerat denna kväll i hoppet om att muntra upp deras vän samt påminna henne om deras fria och ungdomliga tid tillsammans, vilket verkar vara något alla i gänget är i beh...

Handlingen tar plats under en sen kväll veckan innan julafton då ELLIOT och ZION, två manliga strippor i behov av en extra inkomst, åker ut i deras trånga och slitna bil till en lyxig villa mitt ute i skogen, på uppdrag att underhålla ett gäng förmögna medelålders kvinnor.

Vår ingång till historien är via Elliot som brottas med tanken att behöva släppa taget om ett långvarigt förhållande. Hans vän Zion väntar tålmodigt men kan till slut inte hålla sig. Han når ut till honom men Elliot verkar inte intresserad av Zions visdomsord och nekar hjälpen han erbjuds.

Inne i den nyrenoverade villan mitt i ett kusligt skogsområde brottas LENA med liknande känslor då även hon går igenom en tuff separation från sin man och livspartner ULF. Hennes väninnor MAGGAN och JOSEPHINE har länge planerat denna kväll i hoppet om att muntra upp deras vän samt påminna henne om deras fria och ungdomliga tid tillsammans, vilket verkar vara något alla i gänget är i behov av.

Här kliver Elliot och Zion in, på uppdrag att erbjuda kvinnorna en oförglömlig natt. Problemet är att Lenas förkrossade man Ulf, till allas förvåning gömmer sig i smyg på övervåningen. Ulf är minst sagt inte lika villig att släppa taget och börja om, vilket får kvällen att ställas på sin spets, för alla inblandade.

Läs hela synopsis Dölj hela synopsis

Bilder & Filmer

Projektinfo

#PR-02075

Projektmedlemmar

Medverkande