Johan Bodin
Elkhorns Creek (långfilmsutveckling)

Synopsis

Logline "När Bailout Bobs hustru kidnappas av gangstern Pigface tvingas Bob tillbaka till den kriminella och korrupta värld han en gång lämnat bakom sig. I utbyte mot sin fru, tvingas han betala den skuld han inte längre kan fly ifrån." Synopsis ELKHORNS CREEK är ett svenskt/amerikanskt westerndrama på engelska med en skandinavisk prägel. Vi befinner oss i slutet av 1800-talet någonstans i norr. Landet präglas av missväxt, fattigdom och depression. Kriminella krafter har tagit kontroll över landet i norr och en känsla av en allmängiltig uppgivenhet har lagt sig som ett tungt täcke över nordborna. ELKHORNS CREEK är berättelsen om Robert “Bailout Bob” Bailey som tillsammans med den afroamerikanska slaven Flora måste hjälpas åt att ta sig helskinnade till Elkhorns Creek med ett stort rånbyte, om de ska få se sina respektive älskade familjer igen då gangstern Pigface håller dem som gisslan. Det blir en hårresande färd till fots genom de...

Logline

"När Bailout Bobs hustru kidnappas av gangstern Pigface tvingas Bob tillbaka till den kriminella och korrupta värld han en gång lämnat bakom sig. I utbyte mot sin fru, tvingas han betala den skuld han inte längre kan fly ifrån."

Synopsis

ELKHORNS CREEK är ett svenskt/amerikanskt westerndrama på engelska med en skandinavisk prägel.

Vi befinner oss i slutet av 1800-talet någonstans i norr. Landet präglas av missväxt, fattigdom och depression. Kriminella krafter har tagit kontroll över landet i norr och en känsla av en allmängiltig uppgivenhet har lagt sig som ett tungt täcke över nordborna.

ELKHORNS CREEK är berättelsen om Robert “Bailout Bob” Bailey som tillsammans med den afroamerikanska slaven Flora måste hjälpas åt att ta sig helskinnade till Elkhorns Creek med ett stort rånbyte, om de ska få se sina respektive älskade familjer igen då gangstern Pigface håller dem som gisslan. Det blir en hårresande färd till fots genom de stora farliga granskogarna

i norr där alla är ute efter rånbytet och alla är ute efter Bailout Bob.

Det uppdagas snart att bobs hustru egentligen är död sen en tid tillbaka och att slaven Flora hållit lögn levande för att själv få hjälp av Bob att rädda sitt eget barn från Pigface grepp.

Men även folket i norr har fått nog av gangstern och sluter snart upp med Bob och Flora. Ett krig bryter ut på gatorna i Elkhorns Creek där Pigface dör. Flora återförenas med sin dotter Baby. Men även Bob får träffa sin son, som Ellie hann föda innan sin död.

Läs hela synopsis Dölj hela synopsis

Bilder & Filmer

Projektinfo

#PR-02076

Projektmedlemmar

Medverkande