Moncef Henaien
Dolda likheter

Synopsis

Varje åtgärd har en motreaktion. Jag har sett människor som lever i välstånd utan uppskattar de möjligheter de står inför, jag har sett människor som kämpar varje dag & är trycksatt av olika faktorer. Deras rädsla är deras enda mod. Detta är en av de dolda likheterna att de flesta hip-hop artister aktie och i den här dokumentären kommer vi att koncentrera mer på BBoys. Syftet med den här dokumentären är att tillhandahålla ett fågelperspektiv av hip hop scenen i Tunisien i syfte att övervinna alla gränser, och få ett kulturellt utbyte genom att spela in olika scener av Hip Hop (break dansare, livsstil, graffiti , Hip Hop händelser, rappare och dj: s). Den lokala kulturen kommer att registreras för att få en djupare förståelse för den unika källan till hip-hop stil som Tunisien leverera och att undersöka förändringar i tunisiska s Hip Hop scenen, sedan början av Jasmine revolutionen 2011. I den här dokumentären kommer du att se den kulturella mångf...

Varje åtgärd har en motreaktion. Jag har sett människor som lever i välstånd utan uppskattar de möjligheter de står inför, jag har sett människor som kämpar varje dag & är trycksatt av olika faktorer. Deras rädsla är deras enda mod. Detta är en av de dolda likheterna att de flesta hip-hop artister aktie och i den här dokumentären kommer vi att koncentrera mer på BBoys. Syftet med den här dokumentären är att tillhandahålla ett fågelperspektiv av hip hop scenen i Tunisien i syfte att övervinna alla gränser, och få ett kulturellt utbyte genom att spela in olika scener av Hip Hop (break dansare, livsstil, graffiti , Hip Hop händelser, rappare och dj: s). Den lokala kulturen kommer att registreras för att få en djupare förståelse för den unika källan till hip-hop stil som Tunisien leverera och att undersöka förändringar i tunisiska s Hip Hop scenen, sedan början av Jasmine revolutionen 2011.

I den här dokumentären kommer du att se den kulturella mångfalden, både olikheter och likheter som höftflygturkonstnärer aktien, trots de gränser och geografiska avstånd som bevisar som ett hinder.

Dokumentären laget blir ett samarbete med tre dansare, me Moncef Henaien, Marcus Lampe, Bogdan Bizic & Aldo Ruiz. En tunisisk Break dance grupp, 'MBFamily "kommer att samarbeta med oss i Tunisien. Detta projekt kan vara ett sätt att fylla det tomrum som den BBoy scenen i Nordafrika står inför, eftersom vissa politikområden kom i praktiken som har gjort det svårt för de BBoys i Nordafrika för att vara en del av händelserna Hip Hop utomlands. Därför har vi beslutat att besöka dem istället, och stödja den kultur som vi delar och inspirera varandra från.

Jag angivande av 5 W: s för att bättre förstå dokumentär:

Who:

• Det finns ingen specifik målgrupp, men denna dokumentär kommer att locka tittare, som är släkt, nyfikna eller har en relation med Hip Hop kulturen. Vi hoppas att nå en bredare publik.

What:

• En dokumentär med titeln "Hidden Likheter" för att registrera och undersöka dolda likheter som hip hop-artisten aktie, inom de fyra elementen (DJ, rap, Graffiti och Break dance).

• Inspelning livsstil aktivister hiphop och det naturliga flödet av gatulivet.

Where:

• Tunisien (Tunis, Sousse, Monastir, Nabeul, Tataouine, Jandouba & Sfax). Transport i Tunisien kommer att vara med lokala transporter och hyra en bil om möjligt.

when:

• I början av den andra veckan i augusti, den 8. Hela projekten kräver en månads arbete. Detta är en tillfällig dag på grund av den monetära situationen.

Why:

• För att fylla kunskapslucka att den unga generationen aktiv i hiphop kulturen ansikte.

• Att skapa medvetenhet inom allmänna tittare mot hiphop kulturen.

• Att utöka mina kunskaper och förbättra mina kunskaper kamera skytte.

• Att utöka mitt kontaktnät.

• att skapa förutsättningar för framtida projekt

Detta är en förhandsvisning av planen, dokumentärer alltid dölja överraskningar att situationen och platsen levererar.

Läs hela synopsis Dölj hela synopsis

Bilder & Filmer

Projektinfo

#PR-00738

Projektmedlemmar

Medverkande