Amna Maksumic
AVUNDEN

Synopsis

ANNA (19), BIANCA (19), KIM (20) och ELINA (18) har tagit studenten och ska fira i Kims släkthus. Anna och Bianca väntar på besked från ett basketstipendium de sökt i USA. Elina är gravid och Kim en slacker som ska dra utomlands. Alla är glada och dricker. Direkt när de kommit fram får Bianca via telefon besked att hon kom in. Ett firande gäng går ner för att bada. På bryggan ringer Annas mobil, hon kom inte in men blev första reserv. Hon skriker under vattenytan medan de andra spänt ser på. Det är fest i stugan och Anna håller sig vid sidan av. I badrummet ser hon saker i spegeln som inte finns. En berusad Bianca vill trösta en avundsjuk Anna som stöter bort henne. Elina kräks ständigt, Kim är fysiskt på Bianca. Anna börjar bli paranoid. Hennes hörsel och syn börjar skeva. På morgonen när Anna vaknar bakfull upplever hon en sömnparalys. Blåmärken sprids över hennes kropp, radion pratar i Biancas röst och plötsligt sitter Bianca på henne...

ANNA (19), BIANCA (19), KIM (20) och ELINA (18) har tagit studenten och ska fira i Kims släkthus. Anna och Bianca väntar på besked från ett basketstipendium de sökt i USA. Elina är gravid och Kim en slacker som ska dra utomlands. Alla är glada och dricker.

Direkt när de kommit fram får Bianca via telefon besked att hon kom in. Ett firande gäng går ner för att bada. På bryggan ringer Annas mobil, hon kom inte in men blev första reserv. Hon skriker under vattenytan medan de andra spänt ser på.

Det är fest i stugan och Anna håller sig vid sidan av. I badrummet ser hon saker i spegeln som inte finns. En berusad Bianca vill trösta en avundsjuk Anna som stöter bort henne. Elina kräks ständigt, Kim är fysiskt på Bianca. Anna börjar bli paranoid. Hennes hörsel och syn börjar skeva.

På morgonen när Anna vaknar bakfull upplever hon en sömnparalys. Blåmärken sprids över hennes kropp, radion pratar i Biancas röst och plötsligt sitter Bianca på henne och försöker strypa henne. Hon klarnar till och går ut och letar efter de andra.

Bianca börjar jaga en panikslagen Anna genom skogen. Bakom träden poppar Elina och Kim upp som betraktande vålnader. Ett våldsamt bråk utbryter mellan Anna och Bianca, det slutar med att Anna gör ett utfall med en sten mot Bianca. Bilder på tjejer som spelar basketboll visas. En röst meddelar att Anna kom in i laget och Anna stiger in på plan.

Läs hela synopsis Dölj hela synopsis

Bilder & Filmer

Projektinfo

#PR-00957

Projektmedlemmar

Medverkande