Cristine Berglund
Arbetstitel: Hanna

Synopsis

Hanna gjorde sin första resa på motorcykel som 27- åring genom Östra Europa. Folk sa att hon skulle bli mördad, våldtagen och rånad men hon träffade de vänligaste människorna någonsin. När hon kom hem bestämde hon sig för att göra resandet till ett yrke. Folk sa att hon inte skulle säga upp sig från sitt kontorsjobb. Idag arbetar hon med att resa runt världen på sin hoj. Hanna har visat att det går att leva ett liv där man kan följa sin egen röst och leva bortom samhällets normer, men nu väntar hennes största utmaning hittills. Under våren ska hon köra Pamir Highwway i Tadzjikistan. En resa som kommer ta henne till fantastiska platser men också till ett land där risken för terrorism och kriminalitet är hög och där odetonerade minor ligger begravda i bergen hon kommer att åka igenom. Kommer hon behöva ompröva sina tankar? Kommer resan visa henne att vissa saker inte är möjliga? Kommer alla människor som säger att hon inte borde åka till...

Hanna gjorde sin första resa på motorcykel som 27- åring genom Östra Europa. Folk sa att hon skulle bli mördad, våldtagen och rånad men hon träffade de vänligaste människorna någonsin.

När hon kom hem bestämde hon sig för att göra resandet till ett yrke. Folk sa att hon inte skulle säga upp sig från sitt kontorsjobb. Idag arbetar hon med att resa runt världen på sin hoj.

Hanna har visat att det går att leva ett liv där man kan följa sin egen röst och leva bortom samhällets normer, men nu väntar hennes största utmaning hittills.

Under våren ska hon köra Pamir Highwway i Tadzjikistan. En resa som kommer ta henne till fantastiska platser men också till ett land där risken för terrorism och kriminalitet är hög och där odetonerade minor ligger begravda i bergen hon kommer att åka igenom. Kommer hon behöva ompröva sina tankar? Kommer resan visa henne att vissa saker inte är möjliga? Kommer alla människor som säger att hon inte borde åka tillslut få rätt?

Läs hela synopsis Dölj hela synopsis

Bilder & Filmer

Projektinfo

#PR-01843

Projektmedlemmar

Medverkande