@axelgrigor
Axel Grigor
  • Producent
  • Regissör
  • Klippare

Om Axel

  • Ålder
  • Telefon
  • E-post
  • Företag
  • Youtube showreel
  • Favoritfilm

Axels utbildningar

  • Griffith Film School/Griffith University - Bachelor of Screen Production (Film&TV Major)
  • Högskolan i Skövde - Mediaprogrammet

Komplett filmografi

  • JILL BILCOCK:DANCING THE INVISIBLE
    Långfilmsdokumentär, 78 min, AUSTRALIEN Regi, Prod, Klipp
    2017
  • ELLA
    Långfilmsdokumentär, 80 min, AUSTRALIEN Filmklipp
    2016
  • FRACKMAN
    Långfilmsdokumentär, 90 min, AUSTRALIEN Filmklipp
    2015
  • MY AMERICA
    Långfilmsdokumentär, 85 min, Australien Filmklipp
    2011
  • THE TROUBLE WITH ST MARY'S
    Långfilmsdokumentär, 2011, AUSTRALIEN Filmklipp
    2011
  • DONKEY IN LAHORE
    Långfilmsdokumentär, Australien Filmklippare, Line Producer
    2007
  • FAHIMEH'S STORY
    Långfilmsdokumentär, Australien Filmklipp, Line Producer
    2004