Jacob Vega
Was This Really Everything

Synopsis

“Was This Really Everything” är en abstrakt filosofisk konstfilm som tar upp existentiella frågor genom en berättande monolog. Monologen utforskar ovissheten, steget från ungdom till vuxen. Vilsenhet och hoppet om en bättre framtid. Vad det egentligen betyder att “lyckas”, och om det är en hållbar tillfredsställelse. Rädslan att känna att livet bara passerar förbi, och den svårfångade karaktären av framgång och uppfyllelse. Filmen utmanar tittaren att ifrågasätta sin egen subjektiva syn på livet och vad det innebär att verkligen lyckas. Utan någon definitiv tolkning ligger bedömningen hos tittaren, vilket gör "Was This Really Everything" till en tankeväckande och introspektiv upplevelse. En film som syftar till att inspirera och ingjuta hopp. Visuellt foto som till mestadels består av konstnärliga inklippsbilder som vill befästa en känsla och gestalt som kompletterar monologen. Samt skildringar av sysselsättningar bland människor i vardagen.

“Was This Really Everything” är en abstrakt filosofisk konstfilm som tar upp existentiella frågor genom en berättande monolog. Monologen utforskar ovissheten, steget från ungdom till vuxen. Vilsenhet och hoppet om en bättre framtid. Vad det egentligen betyder att “lyckas”, och om det är en hållbar tillfredsställelse. Rädslan att känna att livet bara passerar förbi, och den svårfångade karaktären av framgång och uppfyllelse. Filmen utmanar tittaren att ifrågasätta sin egen subjektiva syn på livet och vad det innebär att verkligen lyckas.

Utan någon definitiv tolkning ligger bedömningen hos tittaren, vilket gör "Was This Really Everything" till en tankeväckande och introspektiv upplevelse. En film som syftar till att inspirera och ingjuta hopp.

Visuellt foto som till mestadels består av konstnärliga inklippsbilder som vill befästa en känsla och gestalt som kompletterar monologen. Samt skildringar av sysselsättningar bland människor i vardagen.

Läs hela synopsis Dölj hela synopsis

Bilder & Filmer

Projektinfo

#PR-02110

Projektmedlemmar

Medverkande

Handläggare