Kevin Brown
Spotlight säsong 3

Synopsis

Spotlight säsong 3 "Ljuset på ungdomarnas röst". Den populära ungdomsserien Spotlight har kommit igång med rekryteringen och intervjuerna inför säsong 3. I ungdoms serien "Spotlight" berättar får tittarna se verklighetsskildringar från 8 olika ungdomar i Borlänge kommun. Seriens fokus är att sätta ungdomsperspektivet i det offentliga samtalet och arbeta för en transparent, levande och samtidsaktuell ungdomskultur i samproduktion med ideella ungdomsaktörer i Borlänge kommun. Spotlight genomförs av den ideella organisationen Framtidens Förebilder och innehåller handledning i manusförfattarskap, platsbeskrivningar och scenuppsättning samt inspelning för och post produktion under en två månaders period i höst. Förra säsongen fick över 72'000 exponeringar och med säsong 3 väntandes runt hörnet hoppas givetvis Framtidens Förebilder på att få möjligheten tillsammans med alla möjliggörare och aktörer att få främja ungdomsdemokrati arbetet och verkli...

Spotlight säsong 3 "Ljuset på ungdomarnas röst". Den populära ungdomsserien Spotlight har kommit igång med rekryteringen och intervjuerna inför säsong 3. I ungdoms serien "Spotlight" berättar får tittarna se verklighetsskildringar från 8 olika ungdomar i Borlänge kommun. Seriens fokus är att sätta ungdomsperspektivet i det offentliga samtalet och arbeta för en transparent, levande och samtidsaktuell ungdomskultur i samproduktion med ideella ungdomsaktörer i Borlänge kommun. Spotlight genomförs av den ideella organisationen Framtidens Förebilder och innehåller handledning i manusförfattarskap, platsbeskrivningar och scenuppsättning samt inspelning för och post produktion under en två månaders period i höst.

Förra säsongen fick över 72'000 exponeringar och med säsong 3 väntandes runt hörnet hoppas givetvis Framtidens Förebilder på att få möjligheten tillsammans med alla möjliggörare och aktörer att få främja ungdomsdemokrati arbetet och verklighetsskildra ungdomarnas röst i Borlänge genom produktion.

Spotlight säsong 2:

https://www.framtidensforebilder.nu/spotlight/

Facebook: Framtidens förebilder

Instagram: Framtidens Förebilder

Läs hela synopsis Dölj hela synopsis

Bilder & Filmer

Projektinfo

#PR-01743

Projektmedlemmar

Medverkande