Lovisa Sjörsgård
Poledance film

Synopsis

Poledance musikvideo för dans/hybrid film. Jag är i idéstadiet och har skissat på lite idéer: Jag vill skapa en artistisk/filmisk/scenisk film där jag filmar poledancers. Filmen ska ha flera olika inslag så som en kort intervju, något kort klipp utomhus i snö när en poledancer gör trick på en stång med naturbakgrund/snöbakgrund samt vill jag filma inomhus i vår studio. I den studion vill jag ha en scenisk stämning med ljus och effekter för att skapa en artistisk film som liknar en musikvideo. Filmen ska vara ca 5-7 minuter lång där tittaren ska få en inblick i dansen och dess träningsform. Poledance är inte klassat som en sport ännu då man vill få bort den "sexiga stämpeln" som många ger dansen. Jag vill att det framkommer på något sätt i intervjuer eller annat att dansen inte är "sexig eller säljande" utan det är en träningsform som är kraftfull, man kan tävla i den och det krävs mycket styrka och smidighet för att kunna träna på hög nivå...

Poledance musikvideo för dans/hybrid film. Jag är i idéstadiet och har skissat på lite idéer:

Jag vill skapa en artistisk/filmisk/scenisk film där jag filmar poledancers. Filmen ska ha flera olika inslag så som en kort intervju, något kort klipp utomhus i snö när en poledancer gör trick på en stång med naturbakgrund/snöbakgrund samt vill jag filma inomhus i vår studio. I den studion vill jag ha en scenisk stämning med ljus och effekter för att skapa en artistisk film som liknar en musikvideo. Filmen ska vara ca 5-7 minuter lång där tittaren ska få en inblick i dansen och dess träningsform.

Poledance är inte klassat som en sport ännu då man vill få bort den "sexiga stämpeln" som många ger dansen. Jag vill att det framkommer på något sätt i intervjuer eller annat att dansen inte är "sexig eller säljande" utan det är en träningsform som är kraftfull, man kan tävla i den och det krävs mycket styrka och smidighet för att kunna träna på hög nivå. Mer likt akrobatik och cirkus än en strippklubb som många kan förknippa dansen med. Det vill jag visa i min film!

Läs hela synopsis Dölj hela synopsis

Bilder & Filmer

Projektinformation

#PR-02081

Projektmedlemmar

Medverkande

Handläggare