Timothy Nyström
N.N.

Synopsis

Logline: När en hemmastad kvinna börjar misstänka att hennes sambo döljer en hemlighet, inleder hon en undersökning in i hans förflutna, endast för att finna att hela hans identitet kan ha varit en lögn. Synopsis: I många år hade Maria Hellander (35) känt sig ensam och ignorerad av sin omgivning. Hon levde ett ordinärt liv med ett tråkigt jobb och hon var olycklig. På grund av en blandning mellan otur med pojkvänner och dålig självkänsla hade hon hamnat i en situation där hon var den sista kvar av hennes vänninor att bilda en familj. Vilket gjorde det så mycket värre. Men allt detta förändrades när Kristian Dimitriades (30) från Ljungskile kom in i bilden. En yngre anständig kille som hade lyckats göra det hon aldrig hade kunnat — fly från sitt gamla liv, och starta ett nytt på egna villkor. Han var perfekt för henne, nästan för bra för sant… Inte långt senare hade hon lämnat sitt gamla liv i storstaden bakom sig och flyttat ihop med honom...

Logline:

När en hemmastad kvinna börjar misstänka att hennes sambo döljer en hemlighet, inleder hon en undersökning in i hans förflutna, endast för att finna att hela hans identitet kan ha varit en lögn.

Synopsis:

I många år hade Maria Hellander (35) känt sig ensam och ignorerad av sin omgivning. Hon levde ett ordinärt liv med ett tråkigt jobb och hon var olycklig. På grund av en blandning mellan otur med pojkvänner och dålig självkänsla hade hon hamnat i en situation där hon var den sista kvar av hennes vänninor att bilda en familj. Vilket gjorde det så mycket värre. Men allt detta förändrades när Kristian Dimitriades (30) från Ljungskile kom in i bilden. En yngre anständig kille som hade lyckats göra det hon aldrig hade kunnat — fly från sitt gamla liv, och starta ett nytt på egna villkor. Han var perfekt för henne, nästan för bra för sant… Inte långt senare hade hon lämnat sitt gamla liv i storstaden bakom sig och flyttat ihop med honom ute på landet.

Men två år in i deras lyckliga förhållande börjar Maria märka något märkligt. Hon vaknar upp en kväll för att höra hur Kristian yttrar ett namn i sömnen om och om igen: ”Neela”. Det visar sig snart inte vara första gången detta har hänt, och när Maria konfronterar Kristian om detta är han vag och påstår sig aldrig ha hört namnet förut. Trots hans förklaring anar Maria fortfarande att han döljer något. När hon sedan börjar undersöka hennes pojkväns förflutna i hopp om att få reda på vem ”Neela” var gör hon en chockerande upptäckt — Det existerar ingen 30-åring från Ljungskile med namnet Kristian Dimitriades. Plötsligt måste Maria fråga sig själv; Vem är denna mannen som jag lever med?

Läs hela synopsis Dölj hela synopsis

Bilder & Filmer

Projektinfo

#PR-01729

Projektmedlemmar

Medverkande

Handläggare