Niklas Nieminen
Neurofilm

Synopsis

Om NEUROFILM: För dig med NPF-diagnos som är 15 till 24 år gammal och nyfiken på film erbjuds nu möjligheten att tillsammans med mediepedagogen Niklas Nieminen djupdyka ner i filmens magiska värld. Vi kommer både fördjupa oss i filmsamtal, där vi analyserar och diskuterar film, så väl som pröva på att skriva korta manus ihop och även göra lite enklare praktiska övningar, där vi får stå bakom kameran, och även framför kameran, för den som känner sig manad. Vi kommer även lägga stort fokus just på neurodiversitet. Vi kommer kunna dela erfarenheter tillsammans, reflektera och diskutera. Hur representeras NPF i media? Vad är NPF för dig? Kursen är skapad av Niklas som ett flertal gånger hållit i föreläsningen "ADHD och Kreativitet" baserad på sina egna erfarenheter att jobba som kreativ egenföretagare med ADHD. Kursen görs ihop med Film i Dalarna, som tillsammans med Niklas nu välkomnar er till en unik och mysig kurs! Varmt välkomna!

Om NEUROFILM:

För dig med NPF-diagnos som är 15 till 24 år gammal och nyfiken på film erbjuds nu möjligheten att tillsammans med mediepedagogen Niklas Nieminen djupdyka ner i filmens magiska värld. Vi kommer både fördjupa oss i filmsamtal, där vi analyserar och diskuterar film, så väl som pröva på att skriva korta manus ihop och även göra lite enklare praktiska övningar, där vi får stå bakom kameran, och även framför kameran, för den som känner sig manad.

Vi kommer även lägga stort fokus just på neurodiversitet. Vi kommer kunna dela erfarenheter tillsammans, reflektera och diskutera. Hur representeras NPF i media?

Vad är NPF för dig? Kursen är skapad av Niklas som ett flertal gånger hållit i föreläsningen "ADHD och Kreativitet" baserad på sina egna erfarenheter att jobba som kreativ egenföretagare med ADHD. Kursen görs ihop med Film i Dalarna, som tillsammans med Niklas nu välkomnar er till en unik och mysig kurs!

Varmt välkomna!

Läs hela synopsis Dölj hela synopsis

Bilder & Filmer

Projektinformation

#PR-02248

Projektmedlemmar

Medverkande