Emma Sundin
More

Synopsis

Klara och hennes hund (Siberian Husky) är ute på en promenad i ett vinterlandskap i Dalarna. De har det roligt tillsammans men någonting i dem längtar efter något annat. De kommer till ett övergivet område med fordon, en spårvagn och en barack. Plötsligt hör hunden ljud från andra hundar längre bort och börjar dra i kopplet mot skogen och tjejen drar tillbaka mot fordonen. De tröttnar tillslut på varandras sällskap och Klara knyter kopplet vid en buss. När tjejen inte ser lyckas hunden springa iväg. Hunden hittar då en flock med Siberian Huskys och tillsammans börjar de leka och hunden inser att det är här hen hör hemma. Tjejen letar länge efter sin hund innan hon uppgivet sätter sig vid en klippa. Från ingenstans kommer då hunden tillbaka, de ser på varandra på avstånd. I det ögonblicket förstår tjejen att hunden har kommit tillbaka för att säga adjö, att de troligtvis aldrig mer kommer att ses igen. De tar farväl. Hunden vänder sig sakta om fö...

Klara och hennes hund (Siberian Husky) är ute på en promenad i ett vinterlandskap i Dalarna. De har det roligt tillsammans men någonting i dem längtar efter något annat. De kommer till ett övergivet område med fordon, en spårvagn och en barack. Plötsligt hör hunden ljud från andra hundar längre bort och börjar dra i kopplet mot skogen och tjejen drar tillbaka mot fordonen. De tröttnar tillslut på varandras sällskap och Klara knyter kopplet vid en buss.

När tjejen inte ser lyckas hunden springa iväg. Hunden hittar då en flock med Siberian Huskys och tillsammans börjar de leka och hunden inser att det är här hen hör hemma. Tjejen letar länge efter sin hund innan hon uppgivet sätter sig vid en klippa. Från ingenstans kommer då hunden tillbaka, de ser på varandra på avstånd. I det ögonblicket förstår tjejen att hunden har kommit tillbaka för att säga adjö, att de troligtvis aldrig mer kommer att ses igen. De tar farväl. Hunden vänder sig sakta om för att fortsätta leva sitt liv med flocken.

Läs hela synopsis Dölj hela synopsis

Bilder & Filmer

Projektinformation

#PR-01023

Projektmedlemmar

Medverkande

Handläggare