Sara Rossling
Meditation on Time: Ottilia Adelborg revisited

Synopsis

Projektet "Meditation on Time: Ottilia Adelborg revisited" producerar 6 konstverk i Dalarna som presenteras i utställningen "Unfold A Place" på Ottilia Adelborgmuseet, 5 Juli till 16 September 2018. 2 av de 6 konstverken/konstprojekten kräver teknisk utrustning. Det ena är ett radiokonstverk där konstnären Tatiana Danilevskaya önskar att låna mikrofoner för att kunna spela in en barngrupp som deltar i konstverket. Det andra är en konstfilm där portugisen Nuno Vicente har fått tillstånd att filma i Dalhalla, filmen handlar om att bevara tid där Nuno skapar ljud mot de olika shchifferingarna (olika tidslager) i kratern. Här önskar vi att låna filmkamera. OBS: Inspelning sker 26 -28 juni. Utrustningen måste hämtas upp 25e juni och lämnas åter 29 juni VI ÖNSKAR ATT LÅNA FÖLJANDE UTRUSTNING: 2 x Manfrotto 502AM / 500 AH 2 x Canon FX100 ZOOM F8_ Inspelningsenhet Ljud_Multi Track Recorder Mikrofonboom Rode 3m RÖD (VI BEHÖVER EN MIKR...

Projektet "Meditation on Time: Ottilia Adelborg revisited" producerar 6 konstverk i Dalarna som presenteras i utställningen "Unfold A Place" på Ottilia Adelborgmuseet, 5 Juli till 16 September 2018.

2 av de 6 konstverken/konstprojekten kräver teknisk utrustning. Det ena är ett radiokonstverk där konstnären Tatiana Danilevskaya önskar att låna mikrofoner för att kunna spela in en barngrupp som deltar i konstverket.

Det andra är en konstfilm där portugisen Nuno Vicente har fått tillstånd att filma i Dalhalla, filmen handlar om att bevara tid där Nuno skapar ljud mot de olika shchifferingarna (olika tidslager) i kratern. Här önskar vi att låna filmkamera.

OBS: Inspelning sker 26 -28 juni. Utrustningen måste hämtas upp 25e juni och lämnas åter 29 juni

VI ÖNSKAR ATT LÅNA FÖLJANDE UTRUSTNING:

2 x Manfrotto 502AM / 500 AH

2 x Canon FX100

ZOOM F8_ Inspelningsenhet Ljud_Multi Track Recorder

Mikrofonboom Rode 3m RÖD (VI BEHÖVER EN MIKROFON SOM PASSAR TILL ZOOM F8)

Stort tack för hjälpen!

Läs hela synopsis Dölj hela synopsis

Bilder & Filmer

Projektinformation

#PR-01598

Projektmedlemmar

Medverkande

Handläggare