David Billström
Massagestolen

Synopsis

Åke är en ogift, mycket strikt kontorsarbetare. En dag upptäcker han att avdelningschefen Beatrice har köpt in en massagestol till kontorets anställda. När han till slut provar stolen tycker han att det är skönare än han förväntat sig och blir upphetsad. * Åke testar stolen och blir sexuellt upphetsad. * Åke märker mer och mer hur folk använder stolen och tolkar in att andra använder den för sexuell njutning. * Åke försöker övertala kollegor och chefen Beatrice att stolen måste bort. * Beatrice varnar Åke. * Åke går förbi massagestolen, ställer sig framför den och stirrar som i trans. Beatrice och en kollega väcker honom ur transen och han springer därifrån. * Åke sitter och lyssnar på klassisk musik på kvällen och kommer ned i varv från den obehagliga upplevelsen. * Åke drömmer mardrömmar. Vaknar svettig. * Åke kliver på kontoret mitt i natten i sin pyjamas utrustad med ett basebollträ. * Åke står fra...

Åke är en ogift, mycket strikt kontorsarbetare. En dag upptäcker han att avdelningschefen Beatrice har köpt in en massagestol till kontorets anställda. När han till slut provar stolen tycker han att det är skönare än han förväntat sig och blir upphetsad.

* Åke testar stolen och blir sexuellt upphetsad.

* Åke märker mer och mer hur folk använder stolen och tolkar in att andra använder den för sexuell njutning.

* Åke försöker övertala kollegor och chefen Beatrice att stolen måste bort.

* Beatrice varnar Åke.

* Åke går förbi massagestolen, ställer sig framför den och stirrar som i trans. Beatrice och en kollega väcker honom ur transen och han springer därifrån.

* Åke sitter och lyssnar på klassisk musik på kvällen och kommer ned i varv från den obehagliga upplevelsen.

* Åke drömmer mardrömmar. Vaknar svettig.

* Åke kliver på kontoret mitt i natten i sin pyjamas utrustad med ett basebollträ.

* Åke står framför massagestolen med basebollträet.

* Beatrice och några kollegor kliver in och ser att Åke sitter naken i massagestolen och njuter för fullt: Åh, den här stolen är helt underbar! Tack Beatrice – det här var precis vad jag behövde!

Läs hela synopsis Dölj hela synopsis

Bilder & Filmer

Projektinfo

#PR-01626

Projektmedlemmar

Medverkande