Sara Olsson
Märkt

Synopsis

Filmen börjar som en vanlig dag då man får se små händelser i tjejerna Steph, Livia, Natta, Alex och Ellys liv. På eftermiddagen/kvällen försvinner tjejernas familjer spårlöst. I panik försöker alla tjejer få tag på sina familjemedlemmar genom sina telefoner som det visar sig inte fungera. På deras mobiler är det ända som fungerar en GPS som visar vägen ut till en korsning. I korsningen möts alla 5 tjejer för första gången. Det är nu helt säkra på att det bara är de kvar i hela staden. En morgon får tjejerna en timer som börjar ticka neråt, de inser då att det är på allvar och att de behöver skynda sig om de ska hitta sina föräldrar. I mitten av filmen kommer tjejerna till ett kontor där de finner födelsebevis som visar att de alla 5 är provrörsbarn och syskon. Under hela filmen får de drömmar som sedan leder till det slutliga målet. De tar sig dit och ser alla människor stå där helt paralyserade, de ser bland annat deras föräldrar. Det komme...

Filmen börjar som en vanlig dag då man får se små händelser i tjejerna Steph, Livia, Natta, Alex och Ellys liv. På eftermiddagen/kvällen försvinner tjejernas familjer spårlöst. I panik försöker alla tjejer få tag på sina familjemedlemmar genom sina telefoner som det visar sig inte fungera. På deras mobiler är det ända som fungerar en GPS som visar vägen ut till en korsning. I korsningen möts alla 5 tjejer för första gången. Det är nu helt säkra på att det bara är de kvar i hela staden.

En morgon får tjejerna en timer som börjar ticka neråt, de inser då att det är på allvar och att de behöver skynda sig om de ska hitta sina föräldrar.

I mitten av filmen kommer tjejerna till ett kontor där de finner födelsebevis som visar att de alla 5 är provrörsbarn och syskon. Under hela filmen får de drömmar som sedan leder till det slutliga målet. De tar sig dit och ser alla människor stå där helt paralyserade, de ser bland annat deras föräldrar.

Det kommer en man gående och klappar händerna åt dem, han säger -bra jobbat tjejer han börjar berätta att han är deras pappa och att han ville veta vilka hans döttrar var och att han börja forska om att alla skulle bli ”kontrollerade” förutom de som har samma gener som mig och ni alla har det. -Mitt mål med det här är att vi ska bli en familj igen säger pappan.

Nästa scen är alla tjejer plus deras pappa i ett kök och äter frukost, allt om deras förflutna är glömt och nu börjar deras nya liv tillsammans.

Läs hela synopsis Dölj hela synopsis

Bilder & Filmer

Projektinfo

#PR-01354

Projektmedlemmar

Medverkande