Lama Alshehaby
Kör bara

Synopsis

Ångest och rädslan att misslyckas är en obegriplig känsla som vi alla någon gång har varit med om. Kör bara är en spelfilm som handlar om Felicia som ägnar sig åt truppgymnastik. Hon presterar och tränar hårt för att lyckas med volten som hon är livrädd för. Felicia vill klara volten och göra alla i laget stolta. Hon misslyckas gång på gång men kämpar ändå. Hon får prestationsångest av sin tränare som aldrig riktigt är nöjd med hennes prestation. Med hjälp av gruppens stöd tar hon sig vidare och besegrar detta hinder, vilket genererar ett stort självförtroende och självkänsla hos henne. Felicia har kämpat och tränat extremt mycket på denna volt, men på tävling då de extrema ögonblicken är i fokus och när stunden är inne, blir alla sekunder mycket långsammare och hon resulterar i att ramla på varvet. Vilket inte alls gör någonting. Det händer alla. Filmen bör avslutas med att Felicia inte alltid behöver lyckas, att det går att tro på sig sjä...

Ångest och rädslan att misslyckas är en obegriplig känsla som vi alla någon gång har varit med om. Kör bara är en spelfilm som handlar om Felicia som ägnar sig åt truppgymnastik. Hon presterar och tränar hårt för att lyckas med volten som hon är livrädd för. Felicia vill klara volten och göra alla i laget stolta. Hon misslyckas gång på gång men kämpar ändå. Hon får prestationsångest av sin tränare som aldrig riktigt är nöjd med hennes prestation. Med hjälp av gruppens stöd tar hon sig vidare och besegrar detta hinder, vilket genererar ett stort självförtroende och självkänsla hos henne.

Felicia har kämpat och tränat extremt mycket på denna volt, men på tävling då de extrema ögonblicken är i fokus och när stunden är inne, blir alla sekunder mycket långsammare och hon resulterar i att ramla på varvet. Vilket inte alls gör någonting. Det händer alla.

Filmen bör avslutas med att Felicia inte alltid behöver lyckas, att det går att tro på sig själv oavsett hur bra man är på gymnastik.

Läs hela synopsis Dölj hela synopsis

Bilder & Filmer

Projektinfo

#PR-01583

Projektmedlemmar

Medverkande

Handläggare