Lena Lillieborg
Han Är Min

Synopsis

Upcoming 2014-projekt. Elin och Sebastian kommer till en studentfest. De är vänner sedan länge, kanske mer än vänner - om Sebastian fått bestämma. Elin har dock bara ett mål för kvällen; att vara nära Rasmus, en gammal flamma som äntligen blivit singel. I vägen står dock exet Veronica, som Rasmus fortfarande har känslor för. Sebastian får uppdraget att distrahera Veronica medan Elin tar sig an Rasmus. Till slut går planen i lås efter att Rasmus och Veronica bråkat; Elin och Rasmus blir ensamma tillsammans. Hon ser sin chans och kysser honom. Han måste ju minnas vad de hade den där kvällen för så länge sen. Efter sexet vill Rasmus lätta på samvetet, han har bara legat med Elin för att göra Veronica svartsjuk. Han avbryts dock när Sebastian upptäcker dem. Rasmus är förfärad, men Elin tackar honom bara för en fin kväll. Hon och Sebastian lämnar festen, hand i hand. Rasmus stöter ihop med Veronica, som verkar haft det mysigt hon med, fast med S...

Upcoming 2014-projekt.

Elin och Sebastian kommer till en studentfest. De är vänner sedan länge, kanske mer än vänner - om Sebastian fått bestämma. Elin har dock bara ett mål för kvällen; att vara nära Rasmus, en gammal flamma som äntligen blivit singel. I vägen står dock exet Veronica, som Rasmus fortfarande har känslor för.

Sebastian får uppdraget att distrahera Veronica medan Elin tar sig an Rasmus. Till slut går planen i lås efter att Rasmus och Veronica bråkat; Elin och Rasmus blir ensamma tillsammans. Hon ser sin chans och kysser honom. Han måste ju minnas vad de hade den där kvällen för så länge sen.

Efter sexet vill Rasmus lätta på samvetet, han har bara legat med Elin för att göra Veronica svartsjuk. Han avbryts dock när Sebastian upptäcker dem. Rasmus är förfärad, men Elin tackar honom bara för en fin kväll. Hon och Sebastian lämnar festen, hand i hand. Rasmus stöter ihop med Veronica, som verkar haft det mysigt hon med, fast med Sebastian.

Innan Elin och Sebastian cyklar hem springer de ut på en sandstrand i kvällssolen. De kysser varandra och skrattar. Imorgon går flyttlasset till Stockholm - och det finns ingen gammal fling som hänger kvar i Elins tankar.

Läs hela synopsis Dölj hela synopsis

Bilder & Filmer

Projektinformation

#PR-00873

Projektmedlemmar

Medverkande

Handläggare