Tobias Rydén Sjöstrand
Födelsedagspresenten

Synopsis

Jimmy, 25 år, med Asperger syndrom, har aldrig tidigare haft sex men uttryckt en önskan om att få vara med en kvinna. Hans pappas födelsedagspresent åt honom är ett ligg med en ung prostituerad tjej, Marie. Av olika skäl måste det ske i pappans bil. Han kör dem till ett folktomt ställe mitt i natten så att de två ska kunna ha sex i baksätet medan han väntar utanför. Jimmy vill dock inte ha sex, vilket Marie förstår. De har istället en trevlig pratstund och kommer varandra inpå livet. När pappan efter ett tag kollar läget i bilen blir han besviken när han hör att sonen ändrat sig. Han lyckas övertala Jimmy att ligga med Marie. Hon inser att han fortfarande inte vill, men gör det hon får betalt för. De har ett mycket obekvämt samlag. Efteråt får Marie kontant betalning av pappan utanför bilen medan sonen sitter kvar i baksätet. Hon blir erbjuden skjuts hem men väljer att promenera. Pappan sätter sig vid ratten och föreslår nattmat på McDonalds in...

Jimmy, 25 år, med Asperger syndrom, har aldrig tidigare haft sex men uttryckt en önskan om att få vara med en kvinna. Hans pappas födelsedagspresent åt honom är ett ligg med en ung prostituerad tjej, Marie.

Av olika skäl måste det ske i pappans bil. Han kör dem till ett folktomt ställe mitt i natten så att de två ska kunna ha sex i baksätet medan han väntar utanför. Jimmy vill dock inte ha sex, vilket Marie förstår. De har istället en trevlig pratstund och kommer varandra inpå livet. När pappan efter ett tag kollar läget i bilen blir han besviken när han hör att sonen ändrat sig. Han lyckas övertala Jimmy att ligga med Marie. Hon inser att han fortfarande inte vill, men gör det hon får betalt för. De har ett mycket obekvämt samlag.

Efteråt får Marie kontant betalning av pappan utanför bilen medan sonen sitter kvar i baksätet. Hon blir erbjuden skjuts hem men väljer att promenera. Pappan sätter sig vid ratten och föreslår nattmat på McDonalds innan han kör iväg.

Läs hela synopsis Dölj hela synopsis

Bilder & Filmer

Projektinformation

#PR-00842

Projektmedlemmar

Medverkande

Handläggare