Enoir Almarsoomi
ESKALERAD

Synopsis

Sofie är en nervös tjej som ska ut på fest tillsammans med hennes bästa vän Emelie. Studenten närmar sig och tjejerna har bestämt sen tidigt på gymnasiet att de ska studera vidare tillsammans. Efter Sofie möter Emelies nya kärleksintresse Noah på festen börjar Sofie känna att hon tappar kontakt med Emelie. Noah är raka motsatsen till Sofie och hon ogillar honom direkt. Under kvällen får Sofie reda på att Emelie ångrat sig när de kommer till att söka tillsammans med henne. Någonting Emelie inte berättat för Sofie. När tilliten mellan vännerna är som lägst hittar hon även konstiga tabletter i Noahs jacka, vilket ger henne panik. Kommer Noah droga Emelie? Efter att ha försökt rädda Emelie från Noah inser Sofie att hon missförstått situationen, någonting som leder till att tjejernas konflikt eskalerar in till ett verbalt slagsmål. Efter att Sofie inser att hon inte reflekterat på Emelies känslor letar hon upp hennes bästa vän för att be om f...

Sofie är en nervös tjej som ska ut på fest tillsammans med hennes bästa vän Emelie. Studenten närmar sig och tjejerna har bestämt sen tidigt på gymnasiet att de ska studera vidare tillsammans. Efter Sofie möter Emelies nya kärleksintresse Noah på festen börjar Sofie känna att hon tappar kontakt med Emelie. Noah är raka motsatsen till Sofie och hon ogillar honom direkt.

Under kvällen får Sofie reda på att Emelie ångrat sig när de kommer till att söka tillsammans med henne. Någonting Emelie inte berättat för Sofie. När tilliten mellan vännerna är som lägst hittar hon även konstiga tabletter i Noahs jacka, vilket ger henne panik. Kommer Noah droga Emelie? Efter att ha försökt rädda Emelie från Noah inser Sofie att hon missförstått situationen, någonting som leder till att tjejernas konflikt eskalerar in till ett verbalt slagsmål.

Efter att Sofie inser att hon inte reflekterat på Emelies känslor letar hon upp hennes bästa vän för att be om förlåtelse.

Läs hela synopsis Dölj hela synopsis

Bilder & Filmer

Projektinformation

#PR-02087

Projektmedlemmar

Medverkande

Handläggare