Johan Ströman
Efterträde

Synopsis

Caroline, en kvinna i tjugoårsåldern, sitter hemma i sin lägenhet, med tydlig ångest över något, när hennes vän Alice ringer på dörren. De båda pratar en stund, och går sen in för att se på film. Under filmen är Caroline disträ, fipplar med mobilen och dylikt. Alice blir irriterad på Caroline, och de båda vännerna börjar gräla. Under grälet framkommer det att en nära anhörig nyligen har gått bort. Alice slänger iväg ett halsband mot Caroline, och stormar ut. Hon springer iväg längst en skogsväg, och kommer fram till en bro över en klippa. Medans hon står vid räcket och samlar mod till sig, ser hon ett ljussken ute i skogen. Hon följer ljuset försiktigt, och kommer fram till en liten stuga. Inne i stugan ligger en man i en sjukhussäng, det är Carolines pappa, mannen som nyligen gått bort. De sitter i stugan och pratar, om livet, vänskap och förlust. Mannen tröstar och ger råd åt Alice, och räcker sen över halsbandet som hon slängde till Caro...

Caroline, en kvinna i tjugoårsåldern, sitter hemma i sin lägenhet, med tydlig ångest över något, när hennes vän Alice ringer på dörren. De båda pratar en stund, och går sen in för att se på film. Under filmen är Caroline disträ, fipplar med mobilen och dylikt. Alice blir irriterad på Caroline, och de båda vännerna börjar gräla. Under grälet framkommer det att en nära anhörig nyligen har gått bort.

Alice slänger iväg ett halsband mot Caroline, och stormar ut. Hon springer iväg längst en skogsväg, och kommer fram till en bro över en klippa. Medans hon står vid räcket och samlar mod till sig, ser hon ett ljussken ute i skogen. Hon följer ljuset försiktigt, och kommer fram till en liten stuga. Inne i stugan ligger en man i en sjukhussäng, det är Carolines pappa, mannen som nyligen gått bort.

De sitter i stugan och pratar, om livet, vänskap och förlust. Mannen tröstar och ger råd åt Alice, och räcker sen över halsbandet som hon slängde till Caroline. Hon omfamnar mannen, och går sen hem till Caroline igen, och de försonas.

Läs hela synopsis Dölj hela synopsis

Bilder & Filmer

Projektinformation

#PR-02058

Projektmedlemmar

Medverkande

Handläggare