Gabriella Hedberg
Efterlyst

Synopsis

I den här musikvideo kommer vi att följa två karaktärer som är i ett romantiskt limbo. Relationen mellan de två huvudkaraktärerna är icke-jämställt då den ena bryr sig mer än den andra. I filmen kommer vi att bygga upp flera romantiska situationer men där tjejen, vid killens närmanden, istället för att dra sig undan mördar hon mannen som försöker komma henne nära. De fyra olika “morden” kommer att utspela sig på olika platser; Ett hem, en nattklubb, en restaurang och en kyrka. De två första morden kommer att ske mer utdraget, och ha mer spänningsuppbyggnad inför själva morden. Därefter eskalerar det i ett snabbare tempo och morden blir mer humoristiskt abrupta. Sensmoralen med videon blir att det kan kännas som om man gör mindre skada om man inte är 100% ärlig om hur man känner, men att det faktiskt kan skadar mer än om man hade varit ärlig med personen från första början. Man kan inte fly från sina problem och man borde inte leka med andras...

I den här musikvideo kommer vi att följa två karaktärer som är i ett romantiskt limbo. Relationen mellan de två huvudkaraktärerna är icke-jämställt då den ena bryr sig mer än den andra. I filmen kommer vi att bygga upp flera romantiska situationer men där tjejen, vid killens närmanden, istället för att dra sig undan mördar hon mannen som försöker komma henne nära.

De fyra olika “morden” kommer att utspela sig på olika platser; Ett hem, en nattklubb, en restaurang och en kyrka. De två första morden kommer att ske mer utdraget, och ha mer spänningsuppbyggnad inför själva morden. Därefter eskalerar det i ett snabbare tempo och morden blir mer humoristiskt abrupta.

Sensmoralen med videon blir att det kan kännas som om man gör mindre skada om man inte är 100% ärlig om hur man känner, men att det faktiskt kan skadar mer än om man hade varit ärlig med personen från första början. Man kan inte fly från sina problem och man borde inte leka med andras känslor bara för att man själv vill nåt annat.

Läs hela synopsis Dölj hela synopsis

Bilder & Filmer

Projektinfo

#PR-01774

Projektmedlemmar

Medverkande

Handläggare