Mike Christensen
Drive In Bio

Synopsis

Fortsättning på projektet utomhus/drive in bio för barn/unga. Planen är att visa filmer för de lite yngre åldrarna mellan cirka 16-18 för att sedan visa mer ungdomsinriktade filmer för de lite äldre 13+. Vi samarbetar som förra året med Amtech kring teknik och kommer även har lite tävlingar och utlottningar utav priser under själva evenemanget. Hela arrangemanget kommer att vara gratis för alla. Vi får även stöttning utav olika företag i Mora och förhoppningsvis på samma sätt som förra året. Vi kommer även att samarbeta med Kulturskolans medieprogram och tillsammans med ungdomar söka ekonomiskt stöd internt och från fritidsforum. Vi vill redan i ett tidigt stadie ha med unga som kan tycka till om vilka filmer som ska visas och även vara delaktiga under själva evenemanget. Vi har fått väldigt mycket bra respons sedan förra året och skulle därför vilja fortsätta för att kunna locka ännu fler. Vi tror att om vi fortsätter med det här koncept...

Fortsättning på projektet utomhus/drive in bio för barn/unga. Planen är att visa filmer för de lite yngre åldrarna mellan cirka 16-18 för att sedan visa mer ungdomsinriktade filmer för de lite äldre 13+.

Vi samarbetar som förra året med Amtech kring teknik och kommer även har lite tävlingar och utlottningar utav priser under själva evenemanget. Hela arrangemanget kommer att vara gratis för alla. Vi får även stöttning utav olika företag i Mora och förhoppningsvis på samma sätt som förra året. Vi kommer även att samarbeta med Kulturskolans medieprogram och tillsammans med ungdomar söka ekonomiskt stöd internt och från fritidsforum.

Vi vill redan i ett tidigt stadie ha med unga som kan tycka till om vilka filmer som ska visas och även vara delaktiga under själva evenemanget. Vi har fått väldigt mycket bra respons sedan förra året och skulle därför vilja fortsätta för att kunna locka ännu fler. Vi tror att om vi fortsätter med det här konceptet kan det bli väldigt stort i Dalarna.

Vi kommer involvera cirka 6 ungdomar i förarbetet och under själva genomförandet. Det kommer finnas ett samarbete med Kulturskolans mediekurs och har förhoppningen att de vill visa upp sina filmer på själva evenemanget.

Vi kommer dokumentera mötena med ungdomarna så att det tydligt går att följa deras process.

Läs hela synopsis Dölj hela synopsis

Bilder & Filmer

Projektinformation

#PR-01827

Projektmedlemmar

Medverkande

Handläggare