Dennis Andersson
1800-tals kostymdrama/skräckfilm.

Synopsis

Filmen utspelar sig i en fiktiv värld under 1800-talet. Stilen kommer att vara London under 1800-talet men utspela sig i Sverige. I den lugna staden börjar människor plötsligt att försvinna. Man finner allt mer mordplatser och likdelar runt omkring staden. Polisen börjar spekulera om en hänsynslös mördare som går lös. Staden blir allt mer orolig. En ung kvinna ärver en herrgård efter sin nyligen bortgågne mormor. Många i den lilla staden har länge väntat på tillfället att kunna ta beslag på marken själva. Men kvinnan har enligt lag rätt till fastigheten och hon bestämmer sig för att flytta in. Det ska visa sig att det finns hemligheter i hennes släkt och i huset som ingen tidigare kände till. Källaren leder till en underjordisk plats där många hemska saker har skett. Där gömmer sig även en varelse som ingen tidigare kände till. Kvinnan får reda på saker om sin familj som pågått länge utan hennes vetskap och hon måste nu ta tag i detta...

Filmen utspelar sig i en fiktiv värld under 1800-talet. Stilen kommer att vara London under 1800-talet men utspela sig i Sverige.

I den lugna staden börjar människor plötsligt att försvinna. Man finner allt mer mordplatser och likdelar runt omkring staden. Polisen börjar spekulera om en hänsynslös mördare som går lös. Staden blir allt mer orolig.

En ung kvinna ärver en herrgård efter sin nyligen bortgågne mormor. Många i den lilla staden har länge väntat på tillfället att kunna ta beslag på marken själva. Men kvinnan har enligt lag rätt till fastigheten och hon bestämmer sig för att flytta in. Det ska visa sig att det finns hemligheter i hennes släkt och i huset som ingen tidigare kände till. Källaren leder till en underjordisk plats där många hemska saker har skett. Där gömmer sig även en varelse som ingen tidigare kände till.

Kvinnan får reda på saker om sin familj som pågått länge utan hennes vetskap och hon måste nu ta tag i detta på egen hand då ingen annan verkar kunna lösa mysteriet kring morden i staden.

Läs hela synopsis Dölj hela synopsis

Bilder & Filmer

Projektinfo

#PR-01697

Projektmedlemmar

Medverkande

Handläggare