Adela Stenberg
I väntan på The Legendary Budapest Gay

Synopsis

Vi möter Tom och Lo på plats i Budapest. De har tillsammans fått upp ögonen för en ungersk influencer med namnet The Legendary Budapest Gay. Även om de tillsammans valt att resa ner finns det redan från start ett tydligare intresse från Toms sida att träffa denna instagramprofilen. De börjar med att utgå från screenshots de sparat från restaurangen som influencern dricker sitt morgonkaffe. De letar igenom staden för att hitta stället för att kunna gå dit dagen efter och förhoppningsvis få syn på honom. Efter att ha lokaliserat restaurangen går de vidare med att förbereda sig inför mötet. Diskussioner om hur de ska se ut varvas med frågor kring vilka de är och vad de vill vara. Och vem är det de ska träffa egentligen? De letar kläder i de små second hand-butikerna i staden för att mötet ska bli perfekt. När de känner att sina yttre är redo för mötet bestämmer de sig för att gå och till en bar. Där fortsätter konversationen om vad och vem de tror...

Vi möter Tom och Lo på plats i Budapest. De har tillsammans fått upp ögonen för en ungersk influencer med namnet The Legendary Budapest Gay. Även om de tillsammans valt att resa ner finns det redan från start ett tydligare intresse från Toms sida att träffa denna instagramprofilen. De börjar med att utgå från screenshots de sparat från restaurangen som influencern dricker sitt morgonkaffe. De letar igenom staden för att hitta stället för att kunna gå dit dagen efter och förhoppningsvis få syn på honom. Efter att ha lokaliserat restaurangen går de vidare med att förbereda sig inför mötet. Diskussioner om hur de ska se ut varvas med frågor kring vilka de är och vad de vill vara. Och vem är det de ska träffa egentligen?

De letar kläder i de små second hand-butikerna i staden för att mötet ska bli perfekt. När de känner att sina yttre är redo för mötet bestämmer de sig för att gå och till en bar. Där fortsätter konversationen om vad och vem de tror att den närmast mytologiska personen är. Under ett snabbt toalettbesök kommer Tom oväntat i kontakt med en annan turist som precis när han trodde sig vara redo för besöket ifrågasätter hans jakt på sin gud. Kan han inte bara hitta svaren inom sig själv istället? Det hela leder upp till finalen, där Tom och Lo äntligen är fixade och redo för sitt möte. De anländer till restaurangen och väntan tar sin början. Allt medan filmen tar sitt slut.

Läs hela synopsis Dölj hela synopsis

Bilder & Filmer

Projektinfo

#PR-02027

Projektmedlemmar

Medverkande

Handläggare