Stötta filmen "We R Animals"!

Stötta filmen "We R Animals"!

18 maj, 2017
Skrivet av: Emilia Henriksson ADMIN
Kategorier:

Barnförbjudna ”We R Animals” av Thobias Hoffmén med David ”Kung Fury” Sandberg som exekutiv producent lanserar crowdfunding-kampanj!

Tänk om många av de ”söta-djur-klipp” du ser på nätet i själva verket är skapade av djuren själva i en smutsig verksamhet som påminner om porrfilmsbranschen. Detta är en del av verkligheten i Thobias Hoffméns film ”We R Animals” som nu lanseras på nätet. Filmen handlar om den söta kaninen Leah som blir indragen i en smutsig kamp mellan ett gäng hundar och katter som driver ett kriminellt imperium baserat på produktionen av ”söta-djur- klipp” och ett gäng fladdermöss med Vampyr-komplex i jakt på en magisk sten. Thobias har tidigare, bland annat, gjort ett antal hyllade humor-serier för SVT som ”Insiativet”, men ”We R Animals” är hans drömprojekt. ”Med ”We R Animals” vill jag göra en underhållande film i samma stil som det jag växte upp med. Jag älskar filmer som ”Gremlins”, ”Meet the Feebles” och ”Labyrinth” och tycker den typen av film saknas i dagens utbud”, säger Thobias.


Läs mer och stötta projektet här

Trailern producerades med stöd från Film i Västerbotten, Film i Dalarna, Fort Knox och Goodbye Kansas Entertainment Group