Sök till Skrivarstugan -  28 timmars manusutveckling i Tällberg.

Sök till Skrivarstugan - 28 timmars manusutveckling i Tällberg.

24 apr, 2017
Skrivet av: Emilia Henriksson ADMIN
Kategorier: Filmbranschen, För Filmare, Filmarbetare i Dalarna

Film i Dalarna bjuder in länets manusförfattare och talanger att söka till vår skrivarstuga i Tällberg. Under ett dygn får du möjligheten att utveckla din idé eller ditt manus genom skrivövningar, diskussioner och grupparbeten.

PROFESSIONELL HANDLEDNING
Skrivarstugan leds av dramaturgen och manusförfattaren Janne Widmark och producenten och filmkonsulenten Mattias Ehrenberg.

BOENDE OCH MAT INGÅR
Skrivarstugan, med boende och kost, är kostnadsfri för deltagaren.  Deltagaren står själv för resan till Tällberg och en egen bärbar dator behövs.

ANSÖKAN
Antalet deltagare är begränsat och ett urval baserat på ansökningarna sker efter sista ansökningsdag. En halvdags återträff för gruppen kommer att ske i slutet av augusti

Skriv ett par rader om vem du är, din ålder, och din erfarenhet / utbildning som manusförfattare. Skriv också om du är boende i Dalarna, eller om du har en annan koppling till länet. Bifoga en text (1/2 till max 2 A4-sidor) som beskriver ditt manus eller den idé som du vill utveckla. Urvalet av deltagare baseras på den information som du skickar till oss, så utgå i ansökan från att läsaren inte känner dig som avsändare eller vad du har för filmbakgrund.


/ Mattias Ehrenberg.


Start:             kl 10:00 den 5e juni
Slut:              kl 14:30 den 6e juni
Var:               Hotell Villa Långbergs, Tällberg, Leksand

Ansök:          Ansök om en plats senast den 11 maj via mejl till: mattias.ehrenberg@filmidalarna.se