God jul och gott nytt år önskar Film i Dalarna!

God jul och gott nytt år önskar Film i Dalarna!

20 dec, 2017
Skrivet av: Linda Carolina Svensson ADMIN
Kategorier: Film i Dalarna, För Filmare, Filmarbetare i Dalarna

Det finns mycket roligt att se fram emot 2018 - Det tycker vi på film i Dalarna!

I januari börjar vår nya filmkonsulent för dokumentär och samproduktioner, som ersätter Mathilde Dedye som slutar på Film i Dalarna för att arbeta med sitt produktionsbolag på heltid. Från februari får vi ännu en ny medarbetare som kommer att arbeta med talangutveckling och växthusprojekt. Vi kommer att presentera våra nya medarbetare i början av nästa år.

Dessutom har vi flyttat till nya fina lokaler på Falugatan 2 i centrala Falun. Vi har ännu inte fått upp vår fasadskylt men den kommer i sinomtid. Vi sitter på tredje våningen och entrén hittar du mittemellan 3-butiken och Blomsterriket vid Falan-gallerian.

I och med vår flytt gör vi stora förändringar i strukturen och arbetar hårt för att göra vår sida mer användarvänlig för våra filmare. Dessutom håller vi teknikutlåningen stängd under våren eftersom vi förbereder en ny struktur. Mer information om teknikutlåningen kommer i vår när vår uppdaterade hemsida lanseras.

Bästa sättet att kontakta oss på Film i Dalarna för tillfället är via mail eftersom vår ordinarie telefonväxel ej är i bruk. Våra mejladresser hittar du på vår hemsida under fliken "om oss" och "personal".

Vi längtar till 2018 och ett nytt härligt år med nya fantastiska filmprojekt och roligheter att se framemot. T.ex. får ni inte missa Japanska Filmfestival i februari, Existentiell Filmfestival i april, BUFF internationella filmfestival i mars och Göteborgsfilmfestival i januari-februari.


God jul och gott nytt år önskar vi på Film i Dalarna! :)