Filmare sökes till Music Video Lab

12 apr, 2012
Skrivet av: Anita Carlsson FD
Kategorier: Visningar

En galen idé eller en stor möjlighet? Definitivt ett minne för livet! Music Video Lab innebär att sex musikakter med varsitt filmcrew tar fram en musikvideo - allt i en kaotisk och kreativ miljö utöver det vanliga.

Sista ansökningsdag är 15 april!

Ett band på scen, fotot taget bakifrån mot publiken

Magasinet i Falun bjuder in till en vecka där sex "up and coming" artister/musikakter samt filmregissörer, filmfotografer och filmklippare kommer att få möjlighet att jobba fram musikvideos. Teknik, boende, mat, inspiration och coachning från tunga namn i musik- och filmbranschen står vi för. Du ser till att anmäla dig/er.

Är du musiker eller filmarbetare med ambition - tveka inte att anmäla dig/er. Juryn med representanter från bl a Peace & Love och andra aktörer från musik- och filmbranschen kommer att medverka vid uttagningen och med största säkerhet görs också en dokumentär för TV och webb på hela projektet. Och visst – det kan bli en "dygnet-runt-vecka" - men garanterat ett minne för livet!

Det du betalar är en symbolisk summa på 250:- per deltagande person i deltagaravgift. MVL står för teknik, boende och två mål mat om dagen. Transport och övrig mat och dryck står deltagarna själva för.

Mer information finns på Music Labs hemsida.